Het kweken van kippeneieren is een lastige cyclus, meestal als gevolg van de talrijke interessante vorderingen die nodig zijn om een ​​kudde legkippen effectief groot te brengen en te houden. Ik zal hier een deel van de benodigde middelen uitwerken.

Eieren

U moet verschillende behandelde eieren kopen of levende kuikens kopen. Omdat het kopen van eieren goedkoper is, gaan we op die weg.

Uitkomen

Uw eieren moeten worden uitgebroed in een broedplaats voor kippeneieren voor de juiste tijdsduur voor de soorten kip. Dit herschept de warmte die het ei zou krijgen door te worden gekweld door een kip. U kunt een eierbroederij kopen of er zelf een maken. Zoek naar gegevens in het onderste deel van de pagina over op maat gemaakte broederijen. Zakelijke eierbroederijen kosten u, maar u zult ook een aantal eenvoudigere herinneringen maken door de temperatuur en plakkerigheid in te stellen. Probeer de details van uw kippensoorten te onderzoeken en volg alle richtlijnen voor uw broederij om de beste en meest effectieve incubatie te garanderen. Voor meer gegevens over deze progressie (arcering) zou de verbinding aan de onderkant van de pagina moeten helpen.

Kwellend

Op het moment dat ze voor het eerst worden verwekt, zijn de kuikens echt hulpeloos. Ze contracteren effectief ziekten of insecten en moeten in een warm, droog klimaat worden bewaard. U kunt een broedmachine op internet kopen of uw eigen broedmachine maken, voor het geval u diagrammen of plannen kunt ontdekken. Wees voorzichtig met het betalen voor deze gegevens, aangezien deze over het algemeen voor niets verkrijgbaar zijn. Een broedmachine is een fundamenteel onderdeel van het grootbrengen van een vruchtbare eierlegger.

Ommuurd gebied

Geef uw ontwikkelde kippen een ren (zone buiten op de grond) waar ze ongeremd kunnen rennen, en geef ze een overdekt hoekje om zich onder te verstoppen rond de avondtijd of tijdens neerslag (onthoud, kippen krijgen probleemloos insecten). Leg consequent veel stro neer, om de vogels iets te geven om zich mee te vestigen. In het geval dat nodig is, kunt u zogenaamde ‘settling organisers’ geven die de kippen een voorbereide plek geven om hun eieren te leggen.

Eierselectie

De kippen zullen geen grapje maken over het veiligstellen van hun eieren. Zorg ervoor dat uw hoekje een voorbereide toegang tot de settlingboxen toestaat met onbeduidend contact met de kippen (kippen worden effectief ziek, weet u nog?) En het dragen van dikke handschoenen wordt ondersteund, aangezien de beledigde kippen een vreselijke hap kunnen geven. Een volledige greep van eieren kan meer dan 12 zijn, afhankelijk van de soort. Zorg ervoor dat u de eieren voorzichtig onderzoekt op nieuwheid, breuken, onvolkomenheden, enzovoort, en probeer ze teder schoon te maken met een droog materiaal als de kans bestaat dat ze vuil zijn. Ze kunnen worden gebundeld in elk nummer dat u maar wilt, hoewel zelfs nummers beroemd lijken te zijn. 🙂

Ze zijn momenteel klaar om te worden gekocht op de markt van uw nabijgelegen boer of aan de kant van de weg. U kunt ze ook aan uw buren aanbieden, eventueel een consistent klantenbestand opbouwen. Iedereen is dol op nieuwe eieren! Je zou de mogelijkheid moeten hebben om hier een leuk klein voordeel van te maken, na je onderliggende speculatie, zolang je je groep maar goed bijhoudt. Veel succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *